ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα»

Τα εύσημα στους παίκτες με προσωπικότητα απένειμε ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods, επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Βόβορας: «Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα»

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας για τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που βελτίωσαν οι «πράσινοι» για να πάρουν το ματς, ενώ σχετικά με τους παίκτες, τόνισε πως σε κάθε ματς, θα βγαίνει και κάποιος άλλος μπροστά, αφού στο ρόστερ υπάρχουν πολλές προσωπικότητες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ανεβάσαμε την πίεση στην μπάλα στο β’ ημίχρονο και με την άμυνα που παίζουμε με τους ψηλούς μας, βάλαμε δύσκολα στους γκαρντ τους. Περνούσε εύκολα η μπάλα στους ψηλούς στο πρώτο μέρος, ενώ είχαμε 11 λάθη σε αυτό το διάστημα.

Η ομάδα έχει δείξει πως έχει παίκτες με προσωπικότητα, κάθε φορά βγαίνει και κάποιος άλλος μπροστά. Βάλαμε κάποια καλάθια μετά τον τραυματισμό του Νικ και αυτό βοήθησε και στην ψυχολογία. Δεν πρέπει να κάνουμε υπολογισμούς για την κατάταξη αλλά να κοιτάς παιχνίδι-παιχνίδι. Αυτό σε μαθαίνει η διοργάνωση».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.