ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Φορτσάρει για επιθετικό, «παίζει» και του Οικονόμου

Το μπάτζετ είναι ελάχιστο, αλλά ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις προσπάθειές του για τρεις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Φορτσάρει για επιθετικό, «παίζει» και του Οικονόμου

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εντός της «δίνης» των οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια στενότητα όσον αφορά το διαθέσιμο μπάτζετ.

Ο σύλλογος έχει σε πρώτο πλάνο τις πωλήσεις παικτών, οι οποίες θα δώσουν «ανάσα» στα ταμεία του, ωστόσο έχει παρουσιαστεί η ανάγκη ενίσχυσης σε ορισμένα σημεία του ρόστερ, προκειμένου να βγει η -αγωνιστικά- η χρονιά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εντοπίζεται στην επίθεση, εκεί όπου έχει μείνει ο Μολίνς με τον Πίσπα. Το «τριφύλλι» θα αναζητήσει στο εξωτερικό έναν σέντερ φορ, με το ελάχιστο δυνατό κόστος, ούτως ώστε να δοθεί μια λύση. Παράλληλα, όπως αναφέρει η «Πράσινη», δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για δεύτερο ποδοσφαιριστή στην επίθεση, ως εναλλακτική εκείνου που αναμένεται να έρθει τον Γενάρη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και την περίπτωση του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο 30χρονος αμυντικός αρέσει στον Ουζουνίδη, αλλά θα γίνει κίνηση μονάχα υπό προϋποθέσεις. Ο δρόμος για τον Οικονόμου θα ανοίξει εάν αποχωρήσει ο Ροντρίγκο Μολέντο και παράλληλα ο παίκτης των «κυανέρυθρων» αποκτήσει την ελευθέρας του με προσφυγή από τον Πανιώνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.