ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (15:00, PANATHINAIKOS24.GR)

Για το 9×9, τη Μακάμπι και τη Μάνδρα

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (15:00) το Ρέθυμνο, στοχεύοντας στην ένατη συνεχόμενη νίκη του στη Basket League και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το ματς με τη Μακάμπι. Ημέρα Φιλάθλου στο ΟΑΚΑ, με τα έσοδα να διατίθενται στους πληγέντες της Μάνδρας.

Για το 9x9, τη Μακάμπι και τη Μάνδρα

Την ένατη συνεχόμενη νίκη του στη Basket League ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται το αξιόμαχο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αναζητήσει τη συνέχιση του απόλυτου, κάνοντας πρόβα για το ματς με τη Μακάμπι στο κλειστό, τεστάροντας αρκετά δίχως την παρουσία του Καλάθη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Αρμάνι.

Πλην του Καλάθη, οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πλην του Κένι Γκάμπριελ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, θα δώσουν το «παρών» στο παρκέ, σε ένα ματς που έχει οριστεί στο πλαίσιο της «Ημέρας Φιλάθλου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί γενική είσοδος στις εξέδρες, με κόστος εισιτηρίου τα 3 ευρώ και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στους πληγέντες της Μάνδρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...