ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: «Να βγούμε ένα κλικ πιο μπροστά λόγω Καλάθη»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στο Ρέθυμνο αλλά και το τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» ελλείψει του Νικ Καλάθη.

Λεκαβίτσιους: «Να βγούμε ένα κλικ πιο μπροστά λόγω Καλάθη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Cosmote TV:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει για ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και πιέσαμε περισσότερο. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είναι ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας ο Καλάθης, όμως κάθε παίκτης πλέον πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω χωρίς αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.