ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, PANATHINAIKOS24. LIVE)

Ψάχνει «ανάσα» και χαμόγελο στην Ξάνθη

Στα Πηγάδια θα κλείσει ο πρώτος γύρος του Παναθηναϊκού, που παρά τα προβλήματα αναζητά το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Ψάχνει «ανάσα» και χαμόγελο στην Ξάνθη

Συνεχίζει τη «μάχη» του εντός των τεσσάρων γραμμών ο Παναθηναϊκός, εν μέσω διοικητικής αλλά και αγωνιστικής κρίσης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ιδίως στην επιθετική γραμμή, με τον Πίσπα να αγωνίζεται ως ο μοναδικός προωθημένος του «τριφυλλιού», με την ομάδα να στερείται των υπηρεσιών των Μολέντο, Μολίνς, Καμπέσας, Μουνιέ, Σιλά και Λουτσιάνο, έχοντας εκτός ομάδας τους Τσάβες και Κουτρουμπή.

Παρά τα προβλήματα, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν με όσα «όπλα» διαθέτουν, ώστε να φτάσουν στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...