ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξανά μαζί στο παρκέ Αλβέρτης – Διαμαντίδης!

Οι δύο μυθικές μορφές του Παναθηναϊκού, μαζί με άλλους βετεράνους αθλητές, θα φορέσουν ξανά τα μπασκετικά τους παπούτσια για καλό σκοπό.

Ξανά μαζί στο παρκέ Αλβέρτης - Διαμαντίδης!

Η πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας «Η Λάμψη», με την αρωγή του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Πέτρου» θα φέρει στο παρκέ αρκετές δόξες του παρελθόντος, σε έναν αγώνα για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς και αρκετοί άλλοι βετεράνοι, θα φορέσουν εκ νέου την αθλητική τους περιβολή σε φιλικό αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου (19:00) στο «Ιβανώφειο», για φιλανθρωπικό σκοπό, με τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.