ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΕΣΑΚΕ: «Βαθιά οδύνη και θλίψη για την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ για τον θάνατο του Τάσσου Στεφάνου. Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΕΣΑΚΕ: «Βαθιά οδύνη και θλίψη για την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά οδύνη και θλίψη τους για την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.

Ο Τάσσος Στεφάνου υπηρέτησε το ελληνικό μπάσκετ και τον αγαπημένο του σύλλογο Παναθηναϊκό για μισό αιώνα ως αθλητής, παράγοντας και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ. Ήταν, ωστόσο, πολύ συμπαθής σε όλους τους συλλόγους και τους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του χαρακτήρα του, της τιμιότητας του, της βαθιάς γνώσης του αθλήματος και της διάθεσης του να προσφέρει τις συμβουλές και την βοήθεια του. Το ελληνικό μπάσκετ πράγματι γίνεται φτωχότερο μετά την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην κόρη του Τέτα και στους οικείους του εκλιπόντος.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον αυριανό (15:00) Τρισάγιο που θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της ερχόμενης αγωνιστικής (10ης) της STOIXIMAN.GR Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τάσσου Στεφάνου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.