ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η συγκινητική αναφορά του Ομπράντοβιτς για τον Στεφάνου

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην απώλεια του Τάσου Στεφάνου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η συγκινητική αναφορά του Ομπράντοβιτς για τον Στεφάνου

Δεν ξέχασε τον Τάσο Στεφάνου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής της Φενέρ θέλησε να αναφερθεί στην απώλεια του πρώην στελέχους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και «στρατιώτη» του συλλόγου, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά την αναμέτρηση της Φενέρ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πριν ολοκληρώσουμε τις ερωτήσεις θα ήθελα να πω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο του μπάσκετ, έναν πρώην μάνατζερ του Παναθηναϊκού. Δεν το γνώριζα, με ενημέρωσαν πριν το παιχνίδι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λυπάμαι πραγματικά, ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ένας άνθρωπος που ήταν πρόθυμος να βοηθήσει τον οποιοδήποτε. Τα χρόνια που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό βρισκόταν πάντα εκεί για όλους μας ανά πάσα στιγμή και νιώθω πραγματικά πολύ άσχημα. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...