ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στο «τριφύλλι»

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, επέβαλλε η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ.

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στο «τριφύλλι»

Ποινή που μπορεί στο μέλλον να κρίνει ακόμα και την παρουσία του στην volleyleague ανδρών, επέβαλλε η επιτροπή αδειοδοτήσεων στον Παναθηναϊκό.

Στο φάκελο που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι», υπήρξαν κενά και σημαντικές παραλείψεις ως προς τα οφειλόμενα σε παλαιότερους αθλητές και στους διακανονισμούς που είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Πάντως, για να αρθεί αυτή η ποινή, η διοίκηση του «τριφυλλιού», θα πρέπει να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει, γεγονός που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο, καθώς τα οικονομικά του Ερασιτέχνη είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η απόφαση:

«Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ για τον έλεγχο των διακανονισμών της χειμερινής περιόδου.   Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι δεν τηρήθηκε μέρος των διακανονισμών από τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Παναθηναϊκός. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα εγκρίνονται συμβόλαια μετεγγραφών των συγκεκριμένων ΤΑΑ κατά την δεύτερη μετεγγραφική περίοδο έως ότου τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες.

Από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.