ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ασίστ της βραδιάς η ΜΑΓΙΚΗ έμπνευση του Παππά! (vid)

Η φοβερή προσπάθεια του Παππά, που κατέληξε σε κάρφωμα από τον Βουγιούκα, πήρε την ανάλογη προβολή από τη Euroleague.

Ασίστ της βραδιάς η ΜΑΓΙΚΗ έμπνευση του Παππά! (vid)

Πέραν των εκτελεστικών του καθηκόντων, ο Παππάς έβγαλε στο παρκέ και τα αντίστοιχα δημιουργικά του προσόντα, ελλείψει Νικ Καλάθη.

Ο 27χρονος γκαρντ αποφάσισε να κάνει πράξη την έμπνευσή του και με μαγική πάσα πίσω από την πλάτη βρήκε τον ελεύθερο Βουγιούκα, ο οποίος κάρφωσε στο καλάθι της Μακάμπι, χαρίζοντάς μας ένα εξαιρετικό στιγμιότυπο.

Η πάσα του Παππά «μάγεψε» και τη Euroleague, που την ανέδειξε ως την ασίστ της βραδιάς. Απολαύστε τη φάση για ακόμη μια φορά.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 74.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.