ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς αναβολή οι υποθέσεις Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ

Συνεχείς οι επαφές του Παναθηναϊκού με τους ποδοσφαιριστές, όλα δείχνουν αναβολή.

Προς αναβολή οι υποθέσεις Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν μέσω μιας εβδομάδας-φωτιά όσον αφορά το θέμα των εκδικάσεων των προσφυγών που έχουν καταθέσει πρώην ποδοσφαιριστές του.

Ο σύλλογος «τρέχει» ώστε να πάρει την απαραίτητη πίστωση χρόνου, κάτι που κατάφερε στην υπόθεση Τελάντερ, η οποία έλαβε αναβολή για το νέο έτος.

Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και στις αντίστοιχες περιπτώσεις των Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν, οι οποίες είχαν οριστεί να εκδικαστούν το απόγευμα της Πέμπτης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη αναβολή και στις τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις, οι οποίες θα μετατεθούν προς εκδίκαση για τις αρχές του 2018.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.