ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: «Ήξερα πως θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα»

Για την ευκαιρία αλλά και όσα του εξήγησε ο Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Λεκαβίτσιους: «Ήξερα πως θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα»

Ένας από τους πρωταγωνιστές για τον Παναθηναϊκό Superfoods στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήταν και ο Λούκας Λεκαβίτσιους που κλήθηκε να αγωνιστεί και για τον απόντα Νικ Καλάθη, αλλά πολύ περισσότερο κλήθηκε να δώσει απαντήσεις. Πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό και μετά στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Λιθουανός γκαρντ τα πήγε περίφημα, κατέθεσε ψυχή στο παρκέ και βοήθησε το «τριφύλλι» να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το αήττητο που έχει «χτίσει» τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ. Μιλώντας στο Euroleague Greece, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του παρουσία, στα λόγια που το είπε ο Τσάβι Πασκουάλ πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, αλλά

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προσπάθεια που κατέβαλλε και τη συνολική εικόνα που είχε κόντρα στη Μακάμπι: «Ήξερα ότι θα έπαιζα πολύ αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Έτσι είναι το παιχνίδι μου. Γνωρίζω ότι μπορώ να σταθώ καλά σε αυτό το επίπεδο. Έπαιξα πολύ, πήρα τα ελεύθερα σουτ, ευστόχησα και όλα πήγαν καλά. Γνωρίζω ότι όλος ο κόσμος μιλούσε για μένα και την ευκαιρία που θα είχα. Ακόμα και οι φίλοι μου, μου έλεγαν να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία. Δεν θα πω ψέμματα, ήξερα μέσα μου ότι ήταν ευκαιρία για μένα, απλά είμαι επαγγελματίας και προσπαθούσα να μην το σκέφτoμαι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Τσάβι Πασκουάλ και αν του είπε κάτι συγκεκριμένο πριν το ματς: «Ο κόουτς είναι πανέξυπνος. Και αυτό διότι δεν μου είπε κάτι πριν από το παιχνίδι και ούτε μου έδωσε κάποια ιδιαίτερη οδηγία. Έκανε πολύ καλή δουλειά γενικά. Ο κόουτς μας είπε ότι ξεκινάμε τα παιχνίδια πολύ άσχημα στο ΟΑΚΑ και στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε καλά. Το πρώτο ημίχρονο συνήθως είναι άσχημο ενώ στο δεύτερο ανεβαίνει η απόδοσή μας. Αυτή τη φορά κάναμε καλή δουλειά γιατί είχαμε και στα 40 λεπτά συγκέντρωση».

Για το αν κατάλαβε την απουσία του Νικ Καλάθη: «Έλειπε ο Νικ και όλοι μας έπρεπε να κάνουμε επιπλέον δουλειά. Ο Μάρκους έπαιξε καλά, εγώ έπαιξα καλά, οι υπόλοιποι παίκτες το ίδιο και γι’ αυτό είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε βάθος στον πάγκο και παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους άλλους όταν κάποιος απουσιάζει».

Για το ματς της Πέμπτης στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: «Πάντα είναι δύσκολο να παίζει στο Βελιγράδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και εκείνοι είχαν ματς, το πρόγραμμα είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε και καλές γιορτές»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...