ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντόμπριτς: «Γεμάτη και δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες»

Δεν πρέπει να σταθεί η ομάδα του στις απουσίες των Καλάθη και Παππά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ντόμπριτς: «Γεμάτη και δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες»

Ο Σέρβος φόργουορντ, μιλώντας για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό (21/12, 20:00), αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να υπερισχύσουν έναντι των «πρασίνων», ώστε να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και τόνισε πως το «τριφύλλι» παρά τις απουσίες των Καλάθη και Παππά, έχει μια δυνατή και γεμάτη ομάδα, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ:

«Επιστρέψαμε από την Κωνσταντινούπολη το πρωί και τώρα ο στόχος είναι να προετοιμαστούμε το συντομότερο δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει καλά όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα. Νομίζω πως ίσως αδικούνται που δεν αναφέρονται ως μία από τις υποψήφιες ομάδες για τον τελικό».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού: «Η απουσία του Καλάθη και του Παππά δεν μας αποσπά, είναι μία γεμάτη και δυνατή ομάδα όπως και να έχει. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνά μας και χρειαζόμαστε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας για να πάρουμε δύναμη και να κυνηγήσουμε μία πολύ σημαντική νίκη στην Euroleague».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.