ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η «ΜΑΧΗ»

Εξελίξεις εν όψει στον Παναθηναϊκό: Τι γίνεται με τις πωλήσεις

Ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για να παραχωρηθούν αλλά και για ποιους έχει δώσει εντολή παραμονής ο Ουζουνίδης.

Εξελίξεις εν όψει στον Παναθηναϊκό: Τι γίνεται με τις πωλήσεις

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (21/12) τη Λαμία στη Φθιώτιδα, στην τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωσή του για το 2017. Το πέρας του ματς θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας άλλης «μάχης», η οποία θα μετατεθεί από τον αγωνιστικό χώρο στο μεταγραφικό «παζάρι».

Ο σύλλογος αναμένεται να βάλει μπροστά το πλάνο των πωλήσεων, τη μοναδική επιλογή η οποία μπορεί να φέρει συγκεντρωτικά κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, ούτως ώστε να αποπληρωθούν ορισμένες άμεσες ανάγκες.

Ήδη έχουν ακουστεί και γραφτεί αρκετά για ορισμένους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», όπως ο Μολέντο, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον Βραζιλιάνων, Ουκρανών και Τούρκων, με τους «πράσινους» να αναμένουν κάποια πρόταση που να τους καλύπτει για να πουν το «ναι» στην πώλησή του. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο Σκανδιναβούς, Χουλτ και Λουντ, για τους οποίους ο Παναθηναϊκός είναι αισιόδοξος, όσον αφορά την έλευση μιας καλής πρότασης από το εξωτερικό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και έπειτα υπάρχει ο Νούνο Ρέις, που σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει δεχθεί να τερματίσει το συμβόλαιό του, αποχωρώντας από τον σύλλογο μετά τον Κουτρουμπή, αλλά και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ που δύσκολα, απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει στην ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά τρόπο ώστε να επιστρέψει στη Τζένοα. Πάντως, οι εξελίξεις που αφορούν τους δύο προαναφερθέντες θα σημειωθούν σχετικά άμεσα.

Στην αντίθετη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αποτελούν τα πιο πολύτιμα «εργαλεία» στη φαρέτρα του Ουζουνίδη, με τον Εβρίτη τεχνικό να έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής τους, εκτός αν υπάρξει κάποια τεράστια (για τα δεδομένα) πρόταση. Πρόκειται για τους δύο «πυλώνες» των «πρασίνων», τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...