ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι έκανε ο Χίλιεμαρκ και εκνεύρισε τον Μαρίνο

Το παρασκήνιο με τον αποκλεισμό του Σουηδού και οι επόμενες κινήσεις του Ουζουνίδη.

Τι έκανε ο Χίλιεμαρκ και εκνεύρισε τον Μαρίνο

Απορίες προκάλεσε ο αποκλεισμός του Όσκαρ Χίλιεμαρκ από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, αλλά υπάρχει εξήγηση. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι εκνευρισμένος με τον Σουηδό χαφ, από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη και τη στάση που επέδειξε ο Χίλιεμαρκ, στις εντολές του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση στην ακριτική πόλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε εντολή στον Χίλιεμαρκ να σηκωθεί για ζέσταμα με σκοπό να περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, όμως ο ποδοσφαιριστής ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του, αρνήθηκε να γυμναστεί και κλώτσησε πάνω στα νεύρα του ένα μπουκάλι που βρισκόταν μπροστά του.

Ο Ουζουνίδης ενημερώθηκε μετά για το περιστατικό και ενοχλήθηκε έντονα με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, με αποτέλεσμα να τον έχει βάλει σε «μαύρη» λίστα για αποχώρηση τον προσεχή Ιανουάριο. Πλέον το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η μεταμέλεια του ίδιου του Χίλιεμαρκ και σαν πρώτη τιμωρία ήρθε ο αποκλεισμός από την αποστολή για το ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...