Ποδόσφαιρο

Πέφτουν οι τόνοι στον Παναθηναικό

Πέφτουν οι τόνοι στον Παναθηναικό

Παρά τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό Δ.Σ Διαμαντόπουλος και Τουμαζάτος μένουν κανονικά στον Παναθηναϊκό.

Το χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό, με τους Τομαζάτο και Διαμαντοπουλο  να φτάνουν στα όρια τους, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου και κάποια άλλα μέλη τους καταλόγισαν ευθύνες για το θέμα Κουτρουμπή και γενικά τις μεταγραφές.

Οι δυο άνδρες εχθές ήταν αποφασισμένοι να παραιτηθούν από τον Παναθηναϊκό αλλά σήμερα φαίνεται να έχουν αλλάξει γνώμη. Ταυτόχρονα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε σε επικοινωνία με τους δυο άνδρες και έμαθε τι έγινε στο Δ.Σ της ΠΑΕ έγινε έξαλλος! Παρόλα αυτά οι Τομαζατος και Διαμαντοπουλος ξεκαθάρισαν στον Μαρίνο ότι θα μείνουν κανονικά ώστε να συνεχίσουν μαζί του την μεγαλη αυτή προσπάθεια

Επιπρόσθετα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Γιάννης Αλαφούζος που ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στην ομάδα παρά την αποχώρηση του, πήρε ξεκάθαρη θέση για τη παραμονή των δύο ανδρών στα πόστα τους. Κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version