ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Σπουδαία νίκη – δείξαμε χαρακτήρα»

Στον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα που έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας, στάθηκε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Σπουδαία νίκη - δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός Superfoods στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ:

«Είναι πάντα σπουδαίο να έρχεσαι και να κερδίζεις σε ένα μέρος σαν αυτό. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μια πολύ καλή βάση οπαδών και το Βελιγράδι πάντα είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις. Μείναμε ενωμένοι για 40 λεπτά και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για να έρθει η νίκη. 

 Ήμασταν σε θέση να ανεβάσουμε το ρυθμό μας. Είμαστε επαγγελματίες. Είναι η εποχή του χρόνου που μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα έχουμε μια καλή σεζόν ή αν τα πράγματα πάνε άσχημα για εμάς. Μέχρι τώρα δείχνουμε καλό χαρακτήρα. Όλοι παίξαμε σκληρά, όλοι μείναμε ενωμένοι και αυτό ήταν που έπρεπε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...