ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Legend Stories με Σαραβάκο η Nova

Την ευκαιρία να απολαύσουν τον Δημήτρη Σαραβάκο σε ένα μοναδικό αφιέρωμα, θα έχουν οι συνδρομητές της Nova.

Legend Stories με Σαραβάκο η Nova

Αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαραβάκο θα είναι η γνωστή εκπομπή της Nova «Legend Stories», την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του Σαραβάκου με τη φανέλα της ομάδας. Στην εκπομπή, ο άλλοτε παίκτης των «πρασίνων», θα μιλήσει για όλες τις στιγμές που πέρασε τον καιρό που αγωνιζόταν στο «τριφύλλι», τους τίτλους που κατέκτησε και πολλά άλλα.

Παράλληλα, για τον Δημήτρη Σαραβάκο θα μιλήσουν και σπουδαίες φυσιογνωμίες που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αγωνίστηκαν μαζί του, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι φίλοι δεν μπορέσουν να δουν τη συγκεκριμένη εκπομπή την ημέρα της προβολής της (Τετάρτη 27/12, 22:00), θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε επανάληψη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 18:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.