ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Σε εξέλιξη οι εκλογές – Πως μπορείτε να ψηφίσετε

Σήμερα οι εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για ανάδειξη νέου Δ.Σ - Οι ώρες ψηφοφορίας, ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Σε εξέλιξη οι εκλογές – Πως μπορείτε να ψηφίσετε | panathinaikos24.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Οι αρχαιρεσίες άρχισαν στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν στις 19:00 το απόγευμα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όλα τα τακτικά και οικονομικώς ενήμερα (έως τις 29/11) μέλη της Συμμαχίας. Η ψηφοφορία διεξάγεται μέσω φυσικής παρουσίας, στη θύρα 3 της Λεωφόρου, αλλά και ηλεκτρονικά.

Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ:  Ιωάννης Αλεβίζος, Φαίδων Βοβόλης, Αντώνιος Δαμασκηνός, Κυριάκος Δημητρίου, Άγγελος Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος Δριβάκος, Ηλίας Καλιντέρης, Αθανάσιος Κολοκυθάς, Δημήτριος Λεμονής, Ιωάννης Μαμάκης, Θεόδωρος Μαραγκουδάκης, Παναγιώτης Παπαβασιλείου, Γεώργιος Περιστέρης, Τατιάνα Πιτυχούτη, Νικόλαος Σταυρόπουλος και Βασίλειος Τραγούλιας.

Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή: Μιχάλης Βουλγαράκης, Πέτρος Κανταρέλης, Κώστας Καρμπέρης, Μύρων Μυσιρλάκης, Δέσποινα Περιστέρη και Χρήστος Τσιμπάκης.

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close