ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζουν τις αναφορές για Μολέντο

Επιμένουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας στα σενάρια για τον 30χρονο αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Συνεχίζουν τις αναφορές για Μολέντο

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό αναμένουν προτάσεις από το εξωτερικό για ορισμένους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βάλουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία τους και εν συνεπεία να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, με το «τριφύλλι» να ποντάρει στην έλευση μιας ικανοποιητικής πρότασης ώστε να δώσουν το «ΟΚ» για την παραχώρησή του.

Για τον 30χρονο Βραζιλιάνο υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο πιο «ζεστά» φέρεται να έχει δει την υπόθεση η Ιντερνασιονάλ, που προσπαθεί εδώ και καιρό να τον επαναπατρίσει. Τα ΜΜΕ της χώρας έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο το «φλερτ» του συλλόγου με τον Μολέντο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, τα ποσά που είχαν αναφερθεί ως προτάσεις της «Ίντερ» στον Παναθηναϊκό για τον Μολέντο (αρκετά πιο κάτω από τις 500.000 ευρώ) δεν καλύπτουν τους «πράσινους», οι οποίοι σίγουρα θα ήθελαν μια πιο βελτιωμένη πρόταση, σε περίπτωση που οι Βραζιλιάνοι αποφασίσουν να κάνουν νέα κίνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.