ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα με ευχές και μπόλικη αυτοκριτική από τον Μουνιέ (pic)

Η τελευταία ανάρτηση του Άντονι Μουνιέ στο instagram για την ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού.

Μήνυμα με ευχές και μπόλικη αυτοκριτική από τον Μουνιέ (pic)

Αναλυτικά, ο Γάλλος εξτρέμ ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του:

«Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο μισό της σεζόν. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε για δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω στον χρόνο, έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο μισό για να ξεχάσουμε το κακό ξεκίνημα. Είναι ώρα να ξεκουραστούμε με την οικογένεια και να γεμίσουμε για να ξεκινήσουμε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το τελείωμα του 2017. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

It’s a very bad first part of the season.Not need to look for excuses.We can’t go back but we have in front of us the second part of season to lead to forget this bad departure. It’s time now to rest a few days with the family and take full energy to begin 2018 of the best. I wish you all the best for this end of year. Together we are stronger.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Mounier (@anthony_mounier) στις

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.