ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οικονόμου για τη νέα του ομάδα: «Θα δίνω τη ζωή μου γι’ αυτή» (pic)

Τι έγραψε ο Βαγγέλης Οικονόμου για τον Πανιώνιο, αλλά και για τη νέα του ομάδα.

Οικονόμου για τη νέα του ομάδα: «Θα δίνω τη ζωή μου γι' αυτή» (pic)

Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook:

«Λένε πως η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ίσως και να έχουν δίκιο. Αλήθεια δεν ξέρω. Πριν από ένα χρόνο πίστευα ότι θα είμαι για πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, ενώ πριν 3 ημέρες λύσαμε με την ΠΑΕ το συμβόλαιό μου συναινετικά. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, όμως αλήθεια δεν μπορώ να βρω μία έκφραση που να αποτυπώνει ακριβώς αυτό που νιώθω και θέλω να πω. Μετά από περίπου 3,5 χρόνια έφτασε η στιγμή για το αντίο. Ή μάλλον όχι. Από ένα μέρος που αγάπησα και αγαπήθηκα δεν μπορώ να φύγω έτσι απλά.

 Με μία σκέτη λέξη αντίο. Στον Πανιώνιο θα ανήκει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου και της ζωής μου. Εκεί έζησα πολλές και ιδιαίτερες στιγμές, δέθηκα με ανθρώπους και έγινα μέλος μίας ωραίας οικογένειας. Πιστεύω πως τίμησα τη φανέλα του και έβαλα ένα λιθαράκι και εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε η ομάδα να εδραιωθεί ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα. Συμπαίκτες, προπονητές, η ίδια η ΠΑΕ και φυσικά ο κόσμος του Πανιωνίου θα αποτελούν για μένα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ζωής μου.

Σύντομα θα ανήκω στο νέο μου Σύλλογο, τον οποίο και αναζητώ και θα δίνω τη ζωή μου για αυτόν έχοντας κλείσει πίσω μου το κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, θεώρησα όμως και θεωρώ ότι μετά από τα παραπάνω δεν μπορώ να φύγω έτσι με ένα απλό και μικρό αντίο χωρίς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, πραγματικά ευχαριστώ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.