ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Φοίνικας – Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σύρο λόγω κακοκαιρίας και έτσι ο αγώνας με τον Φοίνικα αναβλήθηκε.

Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Φοίνικας - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν να αναχωρήσει σήμερα με πλοίο για την Σύρο, αλλά το απαγορευτικό από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι σήμερα (23/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού και οι διαιτητές του αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο δεν ταξίδεψαν με το πρωινό δρομολόγιο για την Ερμούπολη.

Σε περίπτωση που αρθεί το απαγορευτικό οι διαιτητές και η ομάδα του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν το απόγευμα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Λόγω του απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι σήμερα (23/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού και οι διαιτητές του αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο δεν ταξίδεψαν με το πρωινό δρομολόγιο για την Ερμούπολη.

Η αποστολή των πρασίνων και οι διαιτητές θα ταξιδέψουν πιθανότατα σήμερα το απόγευμα εφόσον αρθεί το απαγορευτικό. Η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τις ομάδες και σύμφωνα με το γράμμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος ανακοινώνει πως εφόσον το απόγευμα εκτελεστεί κάποιο δρομολόγιο και ο Παναθηναϊκός μαζί με τους διαιτητές ταξιδέψουν ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 13.00 ώστε να προλάβει η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας να επιστρέψει στη βάση της με το δρομολόγιο Ερμούπολη – Πειραιάς στις 16.00 της ίδιας ημέρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.