ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παραμονή Χριστουγέννων το Φοίνικας – ΠΑΟ

Την Κυριακή 24/12, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με τον Παναθηναϊκό, που αναβλήθηκε σήμερα λόγω καιρικών συνθηκών.

Παραμονή Χριστουγέννων το Φοίνικας - ΠΑΟ

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε, καθώς ο Παναθηναϊκός αλλά και οι διαιτητές δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη Σύρο.

Έτσι η ΕΣΑΠ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, όρισε την αναμέτρηση για την παραμονή Χριστουγέννων με ώρα έναρξης στη μία το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με το δρομολόγιο που εκτελείται κανονικά από Πειραιά για Σύρου το Σάββατο 23/12 στις 17.00 ταξιδεύει η αποστολή του Παναθηναϊκού και ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου και ως εκ τούτου ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00.   Λόγω του απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας που βρίσκονταν σε ισχύ μέχρι σήμερα (23/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού και ο διαιτητής του αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο δεν ταξίδεψαν με το πρωινό δρομολόγιο για την Ερμούπολη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τις ομάδες και σύμφωνα με το γράμμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος ανέβαλε τον αγώνα κατά μία ημέρα.

Η αναμέτρηση Φοίνικας – Παναθηναϊκός είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο 23/12 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Να σημειωθεί πως η αποστολή του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκε αρχικά στο πλοίο την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Μετά το πρώτο απαγορευτικό το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας επιχείρησε να ταξιδέψει για τη Σύρο μέσω Ραφήνας αλλά κι εκεί βγήκε απαγορευτικό και επέστρεψε στον Πειραιά όπου μετά από πολύωρη παραμονή εντός του Blue Star 2 έγινε κανονικά η αναχώρηση το απόγευμα του Σαββάτου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...