ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ενίσχυση για την «πράσινη» ποδηλασία (pics)

Στην προσθήκη έντεκα αθλητών, προχώρησε το τμήμα της ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Ενίσχυση για την «πράσινη» ποδηλασία (pics)

Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα ποδηλασία του «τριφυλλιού», όπου όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη προχώρησε στην προσθήκη έντεκα αθλητών, στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική περίοδος έληξε την Τετάρτη 20 /12/2017 για τα σωματεία της ελληνικής ποδηλασίας και οι “πράσινοι” κατέθεσαν προς έγκριση στην ομοσπονδία τον φάκελο των μεταγραφών τους. Σε αυτόν εσωκλείονται ονόματα ηχηρά αλλά και πολλά υποσχόμενα για μια αγωνιστική περίοδο εφάμιλλη με την προηγούμενη! Έντεκα συνολικά είναι μεταγραφές στις οποίες προχώρησε το τριφύλλι, με αυτές στην κατηγορία γυναικών να κάνουν τους ιθύνοντες του τμήματος να αισιοδοξούν για διάκριση σε μια κατηγορία που ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατορθώσει να κάνει ως τώρα το παραπάνω βήμα…

Ας τις δούμε αναλυτικά:
1) Σκιντζής Δημήτρης
Από την ομάδα του Πελοτόν ο νεαρός Δημήτρης Σκιντζής, 20 ετών από το Άργος, έρχεται να προσθέσει δύναμη και ταχύτητα στην κατηγορία των ανδρών. Έχει να επιδείξει μια 3η θέση σε Πανελλήνιο Κύπελλο Πιστας Παίδων στα 200μ, μια 2η σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ολυμπιακό Σπριντ και μια 3η σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στα 1000m ατομικής χρονομέτρησης και ταυτόχρονα αποτελεί μετά από επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή πιλότο του πληρώματος τάντεμ με άτομα με αναπηρία και προβλήματα τύφλωσης, όπου και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2017.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
2) Χρονάκης Χρήστος
Ο 18χρονος Κρητικός Χρήστος Χρονάκης με θητεία σε ΠΟΗ Κάστρο και Άτλα Ρεθύμνου, συμφοιτητής του Σκιντζή στα ΤΕΦΑΑ, υπόσχεται να κάνει για τον Παναθηναϊκό ό,τι χρειαστεί στην κατηγορία ανδρών για να πλαισιώσει την αιχμή του δόρατος που ακούει στο όνομα Τάσος Κουμπέτσος. Μόνιμο μέλος της εθνικής ομάδας στις μικρές κατηγορίες έχει από μια θέση στην τετράδα πανελλήνιου πρωταθλήματος σε δρόμο και πίστα.

3) Κανελλόπουλος Σταύρος

Για τους γνώστες του αθλήματος ο 33χρονος Καλαματιανός ποδηλάτης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του στην κατηγορία ανδρών και με πολλές διακρίσεις, ο Σταύρος έρχεται στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό για να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι. Με μια θέση στη δεκάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αντοχής το 15′ και με την 5η θέση στη Γενική βαθμολογία του δρόμου την ίδια χρονιά, δυο φορές νικητής του ετάπ αντοχής του κλασικού Γύρου Ρόδου και με θητεία σε Κρόνο, Θράκα Ιππέα και Ευκλή ο Κανελλόπουλος θα αποτελέσει ίσως το πιο καλό βέλος στη φαρέτρα του προπονητή Κώστα Πανταζή.

4) Κυδώνης Φάνης

Ο Χιώτης ποδηλάτης που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Πήγασο Κυψέλης έρχεται για να ενισχύσει κι αυτός την κατηγορία των ανδρών. Με παραστάσεις από τα πανελλήνια πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και καλύτερα πλασαρίσματα αυτά στην ατομική χρονομέτρηση ο Φάνης Κυδώνης θα αποτελέσει βοήθεια στην τακτική της ομάδας.

 5) Θεοχάρη Μαρία – Αλίκη

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για την κατηγορία των γυναικών.! Η Θεοχάρη αναμένεται μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του Παναθηναϊκού να συνθέσουν μια πανίσχυρη ομάδα που θα στοχεύει στο βάθρο σε κάθε συμμετοχή. Αθλήτρια μέχρι πέρσι του Κρόνου Νικαίας είχε το 2016 εξαιρετικά αποτελέσματα μιας και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Marathon mtb, 2η στο UCI national XCO race of Sofikon, 3η στην αντοχή και 4η στην ατομική χρονομέτρηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος δρόμου και κατέκτησε όλες τις αναβάσεις που συμμετείχε την ίδια χρονιά!

6) Λάβαρη Ελευθερία

Άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την κατηγορία γυναικών! Η αθλήτρια από την Πτολεμαϊδα, αποτέλεσε την έκπληξη στους αγώνες που συμμετείχε την περασμένη σεζόν και είχε πολύ καλά πλασαρίσματα, καθώς τερμάτισε 2η στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜΑΘ, 4η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα XC mtb, 1η στη σκληρή ανάβαση του Μιτσικελίου, 1η στο Ζαγόρι mtb race και 5η στο grand fondo του Βαρέζε!

7) Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα

Μια παλιά γνώριμη ξανά στα πράσινα! Με διάλειμμα ενός έτους η Στρατηγοπούλου επιστρέφει από την Άλφα Καλλιθέας στον Παναθηναϊκό με σκοπό να προσφέρει ξανά στην ομάδα βαθμολογικά με τις συμμετοχές της τόσο στο mtb όσο και στον δρόμο.

8) Παπαδομιχελάκης Μάνος

Ο.. Μάστερ με επιδόσεις κατηγορίας ανδρών Μάνος Παπαδομιχελάκης θα φορά φέτος τα πράσινα και θα προσπαθήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό διακρίσεις στην εν λόγω κατηγορία. Με έφεση στην ατομική χρονομέτρηση ο Παπαδομιχελάκης που αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας αναμένεται να σηκώσει το βάρος της κατηγορίας Μάστερ για το Τριφύλλι.

9) Τελωνιάτης Νίκος

Ο μικρός Νίκος Τελωνιάτης από τη Λέσβο έρχεται στον Παναθηναϊκό με δανεισμό ενός έτους από τον ομώνυμο ποδηλατικό σύλλογο του νησιού. Ο Νίκος Τελωνιάτης αγωνίζεται κυρίως σε αγώνες mtb.

Τέλος, μεταγράφονται στον Παναθηναϊκό με το άρθρο της αγωνιστικής απραξίας της ομοσπονδίας οι αθλητές Λυμπέρης Ηλίας και Χαρίσης Θανάσης, ενώ ανανεώνεται και ο δανεισμός της Λεπενιώτη Κωνσταντίνας από τον Θησέα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...