ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Σιλά

Η εξήγηση του Αφρικανού ποδοσφαιριστή στους ανθρώπους της ομάδας, η στάση που κράτησε όλο αυτό το διάστημα αλλά και η επόμενη ημέρα.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Σιλά

Ημέρα εξελίξεων ήταν η Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκλας Χουλτ να ακολουθεί την οδό της προσφυγής και τον Γιακούμπα Σιλά να βρίσκεται πλέον με το… ενάμισι πόδι εκτός ομάδας.

Ο 26χρονος μέσος από το Μάλι αναμένεται να αποτελέσει λίαν συντόμως παρελθόν από το «τριφύλλι» που «τρέχει» τις διαδικασίες για τη διακοπή του δανεισμού του από τη Ρεν. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ο Σιλά ήταν εκείνος που «άνοιξε» τον «δρόμο» για την αποχώρησή του, με τον ίδιο να εξηγεί τόσο στον Ουζουνίδη όσο και στη διοίκηση ότι επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον, αναζητώντας… ποδοσφαιρική υγεία και πληρωμές κατά τα συμφωνηθέντα.

Το σημαντικότερο στοιχείο της υπόθεσης ήταν πως ο Σιλά είχε… ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες τα «χαρτιά» του, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του, οι οποίες όμως δεν επηρέασαν στο παραμικρό την τυπικότητά του. Ο 26χρονος ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του και δεν ακούστηκε το παραμικρό από εκείνον, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο Κορωπί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως, ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να βρίσκεται σε μια ομάδα που «ταλανίζεται» υπό το καθεστώς της αβεβαιότητας, προτιμώντας να ανοίξει «δίαυλο» για την διακοπή του δανεισμού του, υπόθεση που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σιλά βρίσκεται αρκετά κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...