ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται στην Ελλάδα ο Νταλίν για συζητήσεις

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του Χούλτ, Μαρτίν Νταλίν για να συζητήσει με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έρχεται στην Ελλάδα ο Νταλίν για συζητήσεις

Στη χώρα μας για να συναντήσει τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ και να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις γύρω από τον Νίκλας Χουλτ, θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαρτίν Νταλίν.

Ο παλαίμαχος Σουηδός άσος, μετά από πιέσεις που άσκησε κατάφερε τον Νίκλας Χουλτ να κάνει προσφυγή ώστε να διεκδικήσει την ελευθερία του από το «τριφύλλι», καθώς υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που προσφέρουν στον Χουλτ καλύτερες ετήσιες απολαβές αλλά δεν προτίθενται να αποζημιώσουν τους «πράσινους».

Ο Χουλτ στην προσφυγή που κατέθεσε κατά των «πρασίνων», επιζητά εκτός από την ελευθέρας του, αλλά και την καταβολή 363.000 ευρώ (του έχουν καταβληθεί ήδη 70.000 ευρώ). Στον Παναθηναϊκό πάντως, είναι ενοχλημένοι με τη στάση που κράτησε η πλευρά του παίκτη και έτσι ζήτησαν από τον Νταλίν να έρθει στη χώρα μας, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα και οι δύο πλευρές να μη φτάσουν ως τα δικαστήρια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις συναντήσεις που θα έχει ο Νταλίν με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο αλλά και με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, θα ζητήσει από τους «πράσινους» να καταβληθούν στον παίκτη 125.000 ευρώ, που αφορούν τα δεδουλευμένα του έως και τον Δεκέμβριο. Μάλιστα είναι διατεθειμένοι Νταλίν και Χουλτ, να προτείνουν στον Παναθηναϊκό την εξόφληση μέσω δόσεων, καθώς αυτό που τους καίει στην παρούσα φάση είναι να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και να πάει σε άλλη ομάδα που προσφέρει καλύτερα χρήματα σε ετήσιες απολαβές αλλά και μπόνους. Μέχρι στιγμής πάντως όλα είναι ρευστά και τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα κρίνουν τις εξελίξεις είτε δικαστικά, είτε εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...