ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Υπογράφει ο Οικονόμου, ποιες οι επόμενες κινήσεις

Ο Βαγγέλης Οικονόμου υπογράφει σήμερα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Τι θα αναζητήσουν από εδώ και στο εξής στο μεταγραφικό παζάρι οι «πράσινοι».

Υπογράφει ο Οικονόμου, ποιες οι επόμενες κινήσεις

Ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμου στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους» και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Ο νέος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ουζουνίδη και αν όχι σήμερα, τότε αύριο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Μετά τον Οικονόμου, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει νέες κινήσεις ενίσχυσης, στοχεύοντας στην έλευση ενός επιθετικού, ούτως ώστε να προστεθεί βάθος στη γραμμή «κρούσης», καθώς έχει μείνει ο Μολίνς με τον Πίσπα. Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα αναζητήσει και έναν χαφ, δεδομένων των αποχωρήσεων που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο το γεγονός αυτό ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, καθώς πέραν του περιορισμένου μπάτζετ, υπάρχει διάχυτος ο προβληματισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών που αποτελούν στόχοι της ομάδας, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.