ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόταση από Γκεντσλερμπιρλιγκί για Μολέδο – Δεν «ψήνεται» ο Βραζιλιάνος

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος μετέφερε στον Ροντρίγκο Μολέδο την πρόταση της Γκεντσλερμπιρλιγκί που έχουν στα χέρια του, αλλά ο ποδοσφαιριστής δε βλέπει «ζεστά» ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Μετά την προπόνηση, ο Βραζιλιάνος συνομίλησε με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετέφερε τη μοναδική επίσημη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας και αφορά την τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί. Οι Τούρκοι δίνουν 500.000 ευρώ στο «τριφύλλι» και άλλα τόσα για συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Ο Μολέδο, όμως, δεν καλοβλέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς μιλάμε για ομάδα η οποία βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της χώρας της (17η και προτελευταία), τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος ψάχνει κάτι καλύτερο.

Ο άσος των «πράσινων» είπε στον κ. Διαμαντόπουλο για την Ιντερνασιονάλ, η οποία τον θέλει, ενώ πρόσθεσε ότι στο επόμενο διήμερο είναι πιθανό υπάρξει και πρόταση από ακόμη μια ομάδα της Τουρκίας που θα τον ενδιέφερε.

Τις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει και θα γίνει γνωστό που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μολέδο και πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι, όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος δεν προτίθεται να κάνει προσφυγή και είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί με την ομάδα, προκειμένου να φέρει χρήματα που είναι αναγκαία για τα ταμεία του “τριφυλλιού”.

Exit mobile version