ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κυνηγάει» ρεκόρ ο Βουγιούκας με Κολοσσό

Καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με αρκετούς πόντους, θέλει ο Ιαν Βουγιούκας στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για να σημειώσει ρεκόρ στην Basket League.

«Κυνηγάει» ρεκόρ ο Βουγιούκας με Κολοσσό

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίζεται αύριο στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό (31/12, 15:30) και θέλει να συνδυάσει την επίσκεψη του στο νησί, με καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση.

Παράλληλα και αρκετοί παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, έχουν εξτρά κίνητρο, καθώς κυνηγούν προσωπικά ρεκόρ, ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο αρχηγός της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας που ψάχνει μόλις 11 πόντους για να φτάσει τους 1.500 στη Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.