ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο μάνατζερ του Κουλιμπαλί

Την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, είχε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο μάνατζερ του Κουλιμπαλί

Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές έχει τοποθετήσει τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός με σκοπό την εισροή χρημάτων στα άδεια «πράσινα» ταμεία.

Το γεγονός αυτό, ήρθε να «φουντώσει» η επίσκεψη που έκανε ο μάνατζερ του παίκτη, πριν λίγες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να ενημερωθεί για τις προθέσεις των «πρασίνων» και να συζητηθεί το μέλλον του Κουλιμπαλί στο «τριφύλλι».

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού κυρίως από το Βέλγιο, όμως για την ώρα το μόνο χειροπιαστό που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ, είναι η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ που απορρίφθηκε, καθώς οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού φάνηκαν υπέρογκες στην πλευρά του συλλόγου της Κύπρου, ενώ και ο ίδιος ο Κουλιμπαλί δεν είδε με ζέση το ενδιαφέρον της ομάδας στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 153.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ