ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (15:30, Panathinaikos24.gr LIVE)

«Διπλό» για να μπει… φουριόζος στο 2018

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Κολοσσό στη Ρόδο και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στη Basket League, παίρνοντας ψυχολογία και... δύναμη εν όψει 2018.

«Διπλό» για να μπει... φουριόζος στο 2018

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το… πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Παναθηναϊκού, εν όψει 2018.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενείται στο «Βενετόκλειο» από τον Κολοσσό Ρόδου σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική της Basket League και θέλει τη νίκη ώστε να διευρύνει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία εν όψει του νέου έτους και του ματς με την Εφές (4/1).

Σήμερα θα δούμε εκ νέου τον Νικ Καλάθη στο παρκέ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο 28χρονος γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην κλείδα και θέλει να μπει ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό εν όψει των επικείμενων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Στην αποστολή θα είναι και ο Ζακ Όγκαστ που υπέστη διάστρεμμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, στην Αθήνα παρέμεινε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Βαλένθια και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στη Ρόδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.