ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καθυστερεί λόγω… Εντόι η μεταγραφή Μολέντο

Διαβάστε τον λόγο που η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο στην Τραμπζονσπόρ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Καθυστερεί λόγω... Εντόι η μεταγραφή Μολέντο

Η Τράμπζονσπόρ φαίνεται να έχει καταθέσει στον Παναθηναϊκό πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο. Η τούρκικη ομάδα βέβαια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται υπό την επιτήρηση της UEFA. Λόγω λοιπόν και του του Financial Control Panel οφείλει να ισοσκελίζει τα έσοδα με τα έξοδα της.

Για το λόγο αυτό  η Τραμπζονσπόρ είχε υπογράψει με την UEFA συμφωνητικό το καλοκαίρι του 2016 και στο πλαίσιο αυτό έχει τοποθετήσει στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, τον πρώην πράσινο ποδοσφαιριστή Εντόι. Έτσι λοιπόν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Μολέντο πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ώστε οι Τούρκοι να έχουν… ρευστό για να δώσουν στο τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.