ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστικός Πάσπαλι: «Φοβήθηκα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος μίλησε για τα θέματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν.

Συγκλονιστικός Πάσπαλι: «Φοβήθηκα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα»

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε για τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν, τους φόβους του, αλλά και για τη ζωή του μακριά από το άθλημα που υπηρέτησε, κάνοντας σπουδαία καριέρα.

Ο 51χρονος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sputnjik», τόνισε πως έχει αφήσει στο παρελθόν το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και επεσήμανε, πως πλέον το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με διαφορετικό τρόπο.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Νιώθω καλά. Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο πριν από ένα μήνα. Βίωσα μια δυσάρεστη εμπειρία όμως μπορώ να πω ότι η κατάστασή μου έχει βελτιωθεί, κρίνοντας από την ομιλία μου που δεν ήταν τόσο “καθαρή” όσο είναι τώρα. Είναι σημαντικό ότι όλα τελείωσαν και νιώθω τυχερός. Τέτοιες καταστάσεις μπορούν να συμβούν… Φοβήθηκα κυρίως για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές. Δεν ξέρω τι ακριβώς μετέδωσαν τα ΜΜΕ. Βρέθηκα μαζί με τον Βλάντε Ντίβατς για 10-12 μέρες, ακολούθως συνέχισα το ταξίδι μου και πήγα σε έναν άλλο καλό μου φίλο. Όλα ήταν καλά πριν από το εγκεφαλικό».

Αντίδραση από Γιαννακόπουλο για διαιτησία με Μπασκόνια!
Αντίδραση από Γιαννακόπουλο για διαιτησία με Μπασκόνια! 13.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο που δεν υπηρετεί πλέον το μπάσκετ από κάποιο πόστο: «Όταν τελείωσα την καριέρα μου, δεν ήθελα να μείνω στο άθλημα από κάποια άλλη θέση. Οι αθλητές πρέπει να ασχολούνται με το ίδιο το σπορ και όχι με άλλα πράγματα. Αποφάσισα να μείνω στο περιθώριο εγώ, όπως όλοι όσοι έχουμε… δυο μυαλά, κάνω κάποια πράγματα που ενδεχομένως να μην φαίνονται λογικά σε πολλούς. Αυτή είναι η ζωή μου, είναι πολύ σύντομη και πιστεύω ότι πρέπει να τη ζήσω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που θα με πλήγωνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν ήθελα, επίσης, να αποκτήσω επιπλέον εχθρούς».

loading...