ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Οριστικό: Τελειώνει ο Καμπέσας, σε συζητήσεις με Αταλάντα ο Παναθηναϊκός

Στα όριά τους πλέον στον Παναθηναϊκό με τον Μπράιαν Καμπέσας, ξεκίνησαν συζητήσεις με την Αταλάντα για διακοπή του δανεισμού του.

Οριστικό: Τελειώνει ο Καμπέσας, σε συζητήσεις με Αταλάντα ο Παναθηναϊκός

Ακόμα μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που πέρασε, δεν… ακούμπησε και με τη συμπεριφορά του θέτει εαυτόν εκτός ομάδας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Μπράιαν Καμπέσας.

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ, δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από πριν τα Χριστούγεννα, όταν και έφυγε με άδεια, η μόνη επικοινωνία που είχε με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα χαρτί γιατρού, το οποίο ενημέρωνε πως είναι άρρωστος και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της συνεργασίας του με τους «πράσινους» έχει ξεκινήσει.

Στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν περισσότερο την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και ήδη ξεκίνησαν τις επαφές με την Αταλάντα (ομάδα στην οποία ανήκει) προκειμένου να λυθεί η συνεργασία και να διακοπεί ο δανεισμός του παίκτη, βάζοντας τελεία στις εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα.

«Στην Μπεσίκτας ο Χάμες»
«Στην Μπεσίκτας ο Χάμες» 45.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Καμπέσας δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιστρέψει καν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του.

HIGHLIGHTS