Μετά τους Τσάβες και Καμπέσας, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα «πράσινα», η προσοχή στράφηκε στην περίπτωση ακόμη ενός Λατίνου, του Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα, φουντώνοντας τα σενάρια αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη… μέση.

Ο Λουτσιάνο, ο οποίος είναι εδώ και καιρό τραυματίας (ρήξη χιαστού) έχει εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια από τον σύλλογο, με τους «πράσινους» να έχουν από 1/1 την πλήρη… κυριότητά του, καθώς στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του βρισκόταν στο Κορωπί ως δανεικός, όπως όριζε το deal με την Κορίνθιανς, ώστε να γίνει άμεσα η μεταγραφή του.

Όσο για το μέλλον του; Ο 25χρονος επιθετικός έχει ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αποφάσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα δεν έχουν παρθεί από καμία πλευρά. Δεν αποκλείεται όμως να λάβει χώρα κάποια κουβέντα περί του τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ του Βραζιλιάνου και του «τριφυλλιού», όταν ο ίδιος επιστρέψει στην Ελλάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου