ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι «τρέχει» με τον Λουτσιάνο και το μέλλον του

Τα δεδομένα με την περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Τι «τρέχει» με τον Λουτσιάνο και το μέλλον του

Μετά τους Τσάβες και Καμπέσας, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα «πράσινα», η προσοχή στράφηκε στην περίπτωση ακόμη ενός Λατίνου, του Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα, φουντώνοντας τα σενάρια αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη… μέση.

Ο Λουτσιάνο, ο οποίος είναι εδώ και καιρό τραυματίας (ρήξη χιαστού) έχει εξασφαλίσει περαιτέρω άδεια από τον σύλλογο, με τους «πράσινους» να έχουν από 1/1 την πλήρη… κυριότητά του, καθώς στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του βρισκόταν στο Κορωπί ως δανεικός, όπως όριζε το deal με την Κορίνθιανς, ώστε να γίνει άμεσα η μεταγραφή του.

Όσο για το μέλλον του; Ο 25χρονος επιθετικός έχει ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αποφάσεις σχετικά με την επόμενη ημέρα δεν έχουν παρθεί από καμία πλευρά. Δεν αποκλείεται όμως να λάβει χώρα κάποια κουβέντα περί του τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ του Βραζιλιάνου και του «τριφυλλιού», όταν ο ίδιος επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.