ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τελειώνει άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Χίλιεμαρκ

Στην τελική ευθεία του θέμα του Σουηδού, αναμένονται άμεσα, ίσως και κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξελίξεις αναφορικά με την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Χίλιεμαρκ

Όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια ήταν η τελευταία του με την πράσινη φανέλα, καθώς βρίσκονται στην τελική τους ευθεία οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τζένοα και του Παναθηναϊκού για τη λύση της συνεργασίας του Σουηδού με το «τριφύλλι».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, προχωρώντας σε κατ ιδίαν συζητήσεις με τον 25χρονο μέσο, ωστόσο ο Χίλιεμαρκ δεν κατάφερε να πείσει τον Εβρίτη τεχνικό για τις περαιτέρω προθέσεις του. Κάπως έτσι, δόθηκε το «πράσινο φως» για το άνοιγμα κύκλου διαπραγματεύσεων με την Τζένοα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη διακοπή του δανεισμού του Σουηδού μέσου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι επαφές του Παναθηναϊκού με την ιταλική ομάδα βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει προάγγελο εξελίξεων ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως, το θέμα δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ, με τον Χίλιεμαρκ να αποχαιρετά συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο πριν από το ματς με τον Πλατανιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...