ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλλες τρεις ομάδες στο «κόλπο» για Καμπέσας

Δεν είναι μόνο η Αβελίνο στο προσκήνιο για τον νεαρό εξτρέμ από το Εκουαδόρ.

Άλλες τρεις ομάδες στο «κόλπο» για Καμπέσας

Ο Μπράιαν Καμπέσας αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την άδειά του, έχοντας παράλληλα εκφράσει επιθυμία αποχώρησης από τον σύλλογο.

Ο νεαρός εξτρέμ από το Εκουαδόρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ιταλία, λόγω του γεγονότος ότι ανήκει στην Αταλάντα. Ο πρώτος σύλλογος που έγινε γνωστός ήταν η Αβελίνο, ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα κάνουν λόγο για άλλες τρεις ομάδες.

Συγκεκριμένα, το «Sky Italia» μιλά για δύο συλλόγους από τη Serie A, την Σπαλ και την Κροτόνε, αλλά και την Πάρμα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.602 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...