ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ για την αυριανή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.

Γκιστ: «Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ:

Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε. Είναι νέα χρονιά, αλλά ίδια σεζόν. Δεν αλλάζει τίποτα. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε άλλη μια ευκαιρία να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε στο σπίτι μας από τον περασμένο χρόνο. Δεν θα είναι εύκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τον άσχημο πρώτο γύρο της Εφές: «Αυτή τη σεζόν η Εuroleague είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα και για τις ομάδες που έχουν τα χειρότερα ρεκόρ, δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Το ρεκόρ δεν δείχνει πολλά, γιατί πολλά παιχνίδια χάθηκαν στο τέλος. 

Για την ήττα από τη Βαλένθια: «Εμείς χάσαμε από τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική που δεν έχει καθόλου καλό ρεκόρ και είχε δέκα σερί ήττες, αλλά 6-7 παιχνίδια τα είχε χάσει στις τελευταίες κατοχές. Αυτές οι ομάδες έχουν ποιότητα, ανεξάρτητα από το ρεκόρ τους. Πρέπει να το καταλάβουμε. Ακόμα κι αν δεν έχουν καλό ρεκόρ δε σημαίνει ότι δεν είχαν ευκαιρία να νικήσουν στους αγώνες που έχασαν. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...