ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος Αβελίνο: «Έρχεται σε εμάς ο Καμπέσας»

Ο Γουόλτερ Τατσόνε επιβεβαίωσε ουσιαστικά τη συμφωνία μεταξύ της Αταλάντα και της Αβελίνο για τον νέο δανεισμό του νεαρού εξτρέμ.

Πρόεδρος Αβελίνο: «Έρχεται σε εμάς ο Καμπέσας»

Από τον Παναθηναϊκό στην Αβελίνο ο Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι», όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μετακομίζοντας εκ νέου στην Ιταλία, μέσω Αταλάντα.

Ο πρόεδρος της Αβελίνο, Γουόλτερ Τατσόνε, ανέφερε, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ, ότι ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο και εντός εβδομάδος θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος που αφορά τη μεταγραφή του.

«Ο Καμπέσας μπορεί ήδη να θεωρείται παίκτης μας. Ο παίκτης επιστρέφει στην Αταλάντα η οποία θα τον παραχωρήσει σε εμάς. Σε πέντε έως έξι ημέρες θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά. Δεν πιστεύω πως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τατσόνε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...