ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ -3

Πιέζει ο Τελάντερ με… αφορμή τον Χουλτ

Μόνο θετικά δεν πήρε ο Ράσμους Τελαντερ την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, καθώς ο Δανός πλέον , ενόψει και της εκδίκασης δίκης του υπόθεσης, πιέζει και απειλή με αφαίρεση βαθμών.

Πιέζει ο Τελάντερ με... αφορμή τον Χουλτ

Όπως είναι γνωστό στις 11/1 αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Ράσμους Τελαντερ, με τον Δανό να ασκεί συνεχώς πιέσεις στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Sportday», ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος τυγχάνει να έχει τον ίδιο δικηγόρο με τους Κουτρουμπή- Χουλτ, δεν πήρε ίδιαιτερα θετικά το γεγονός ότι ο τελευταίος πήρε τη δόση του Οκτωβρίου από τους «πράσινους». Έτσι ο 26χρονος αμυντικός της Ζυρίχης απειλεί πως αν δεν εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες δόσεις θα επιμείνει για την εκδίκαση και την αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο Δανός αμυντικός ζητάει ένα ποσό γύρω στις 102.000 ευρώ. Οι 10.000 είναι για την δόση του Νοεμβρίου, οι 46.000 ευρώ από τη δόση του Δεκεμβρίου και άλλες 46.000 ευρώ από μία δόση που λήγει στις 6 Ιανουαρίου.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...