Ο Νάσος Ηρειώτης παραιτήθηκε από τη θέση του στην ομάδα πόλο των «πρασίνων», ωστόσο σύμφωνα με όσα έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook, άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε το τμήμα από ανθρώπους εντός Ερασιτέχνη και όπως τόνισε στο μήνυμά του, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά ώστε να βρει το δρόμο της η ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρονιά κάθε περιθώριο δύναμης, υπομονής, ηθικής οικονομικής, ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού… είμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυόταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής, γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες πληρωμών, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό μου κόστος και με γνώμονα μόνο το καλό του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα.

Με το ίδιο σκεπτικό ήθελα να συνεχίσω και φέτος αλλά νιώθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη, βλέποντας ότι υπάρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου, βλέποντας ότι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και έχοντας άλλα όνειρα και άλλους στόχους για τον σύλλογο που αγάπησα από μικρο παιδί πήρα αυτή την απόφαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους φιλάθλους που μας στήριξαν στις δυσκολίες στιγμές όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρόνια. Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν»!