ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νίκος Σαμαράς: Πέντε χρόνια χωρίς τον «αετό» του ελληνικού βόλεϊ (pics, vid)

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το χαμό του Νίκου Σαμαρά, του «αετού» του ελληνικού βόλεϊ.

Νίκος Σαμαράς: Πέντε χρόνια χωρίς τον «αετό» του ελληνικού βόλεϊ (pics, vid)

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση του θανάτου του μεγαλύτερου αθλητή του ελληνικού βόλεϊ, μια μέρα σαν σήμερα το 2013.

Ο Νίκος Σαμαράς ήταν μόλις 43 ετών και έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Σαμαράς στα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στο ελληνικό βόλεϊ, πρόλαβε να φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια (2000 ως το 2002), όμως αν και σύντομο το διάστημα που υπήρξε στις τάξεις των «πρασίνων», πρόλαβε να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Είχε αποκτηθεί από την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μετά την παρουσία του στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην Ορεστιάδα, ομάδα με την οποία γνώρισε στιγμές δόξας. Μάλιστα η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στις τάξεις των «πράσινων» οπαδών, όπου και σήκωσαν πανό στη μνήμη του.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.