ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα με Μολέντο και ΠΑΟΚ

Η προσφορά του ΠΑΟΚ, οι σκέψεις του Μολέντο και ο ρόλος του Γιάννη Αλαφούζου στην υπόθεση.

Τα δεδομένα με Μολέντο και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο και ετοιμάζεται να προσφέρει στον Παναθηναϊκό περισσότερα χρήματα σε σχέση με όσα προσέφεραν για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή οι Τούρκοι αλλά και οι συμπατριώτες του.

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος χειρίζεται τις ανάλογες υποθέσεις, διαμηνύοντας την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την απόκτηση του Μολέντο, με προσφορά ύψους 800.000 ευρώ, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του ΠΑΟΚ ως ανταλλάγματα, με τον Κάτσε να βρίσκεται εντός αυτών.

Οι «πράσινοι» δεν βλέπουν αρνητικά την πρόταση του ΠΑΟΚ, η οποία βάσει των δεδομένων που υπάρχουν κινείται στο πλαίσιο του… αποδεκτού, καθώς το συμβόλαιο του Μολέντο λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος, εφόσον δοθεί το «ΟΚ», θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του, πάντα βάσει των συνθηκών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δε Μολέντο βλέπει και εκείνος θετικά την προοπτική του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ωστόσο για να το πράξει θα πρέπει να του γίνει μια γενναία αύξηση αποδοχών. Στον Παναθηναϊκό έχει λαμβάνειν 280.000 ευρώ ετησίως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαιτήσεις του πλέον έχουν διπλασιαστεί.

Πάντως, για να προχωρήσει η όλη υπόθεση θα χρειαστεί η σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο στα γεγονότα. Η κόντρα του «mr. ΣΚΑΪ» με τον Ιβάν Σαββίδη ίσως αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία του deal, καθώς παραμένει άγνωστο εάν ο Γιάννης Αλαφούζος δώσει το «ΟΚ», παραχωρώντας έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στον σύλλογο που διαχειρίζεται ο ομογενής επιχειρηματίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.