ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναγιωτόπουλος: «Όσο υπάρχει σωστή νοοτροπία…»

Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Εφές.

Παναγιωτόπουλος: «Όσο υπάρχει σωστή νοοτροπία...»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε κάποια κομμάτια στο ματς που είχαμε πολύ υψηλή συγκέντρωση. Στο αμυντικό κομμάτι κάναμε κάποια λάθη που τα τιμώρησε η Εφές, δείξαμε συνέπεια όμως και πήραμε το παιχνίδι. Κάναμε καλή δουλειά στον Μπράουν, ο Άνταμς μας έβαλε κάποια καλάθια που πρέπει να τα δούμε, γενικά είχαμε θέματα στην άμυνα.

Η νίκη θρέφει την ομάδα, όσο υπάρχει σωστή νοοτροπία και δίνουν όλοι το 100% σε κάθε προπόνηση, τότε θα βγει αυτό. Όλα τα παιδιά έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στο ιατρικό επιτελείο για τη δουλειά που κάνουν. Μπορούμε και προλαμβάνουμε κάποιους τραυματισμούς. Ο Νίκος Παππάς έχει τη δυνατότητα να μπει δυνατά σε ένα παιχνίδι ανεξαρτήτως πόνου, ίωσης κτλ, κάτι που δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.