ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρέσει ο Κόντε, αλλά…

O Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα προχωρήσει το θέμα για τους «πράσινους».

Αρέσει ο Κόντε, αλλά...

Οι «πράσινοι» καλωσόρισαν στις τάξεις τους τις τελευταίες ημέρες του 2017 τον Βαγγέλη Οικονόμου, ωστόσο το ζήτημα που τους «καίει» είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών για τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ένας από τους παίκτες που αρέσει στο «τριφύλλι» είναι ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διάγει εξαιρετική σεζόν, όντας πρώτος σκόρερ της Super League, μαζί με τον Ανσαριφάρντ (7 γκολ).

Η υπόθεση βγήκε στο προσκήνιο λόγω των ανοιχτών θεμάτων που έχει ο ΠΑΣ με τον έμπειρο επιθετικό, καθώς οι Γιαννιώτες του χρωστούν χρήματα, δίνοντάς του το δικαίωμα για προσφυγή. Ωστόσο, έπειτα από την ολοκλήρωση του deal με την Άρσεναλ για τον Μαυροπάνο και την εισροή «ζεστού» χρήματος στα ταμεία της ομάδας της Ηπείρου, το χρέος προς τον Κόντε μπορεί κάλλιστα να διευθετηθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.