Η Ιντερνασιονάλ «φλερτάρει» εδώ και αρκετό καιρό με τον Ροντρίγκο Μολέντο και προσπαθεί να πείσει τον 30χρονο αμυντικό να… επαναπατριστεί, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία. Τις τελευταίες ώρες, ήρθε στο προσκήνιο και το θέμα του ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη να προσφέρει χρήματα συν ανταλλάγματα στον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Όπως προκύπτει από τα δεδομένα, η «κούρσα» για τη μεταγραφή του Μολέντο έχει πλέον δύο διεκδικητές, με την Ιντερνασιονάλ και τον ΠΑΟΚ να «μάχονται» για την υπογραφή του 30χρονου αμυντικού και το… πράσινο φως από το «τριφύλλι».

Σύμφωνα πάντως με την «Πράσινη», η Ιντερνασιονάλ δεν πρόκειται να καταθέσει τα «όπλα» μετά την κίνηση του ΠΑΟΚ, καθώς έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, αυξάνοντας τόσο τα χρήματα που του προσφέρει ως συμβόλαιο, όσο και εκείνα που δίνει στον Παναθηναϊκό για να τον παραχωρήσει.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα, πιθανόν και εντός Σαββατοκύριακου, ίσως γίνει γνωστή η κατάληξη της υπόθεσης, αφού πρώτιστα οι «πράσινοι» θέσουν επί τάπητος τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Βραζιλιάνο (πιθανότατα θα γίνει εντός Παρασκευής) και στη συνέχεια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής «ανοίξει» τα «χαρτιά» του.