Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες συνδέεται τόσο με την Ιντερνασιονάλ, όσο και με τον ΠΑΟΚ, με τα δεδομένα να αναδεικνύουν σαφές προβάδισμα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο 30χρονος αμυντικός διεμήνυσε την Πέμπτη στο περιβάλλον του ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ιντερνασιονάλ, η οποία προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον ίδιο, και περίπου 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ… άργησε να κινηθεί, με τον ίδιο να έχει ως στόχο να τηρήσει τον λόγο που έδωσε στην ομάδα της πατρίδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ όντως κινήθηκε για τον Μολέντο, ωστόσο η πρότασή του γνωστοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό και όχι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε στα «χέρια» του μόνο την πρόταση των συμπατριωτών του. Η «Ίντερ» τον θέλει άμεσα, έχοντας στο πλάνο της να τον χρίσει ως βασικό στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει τον Απρίλιο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ροντρίγκο Μολέντο οδεύει προς την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο διατηρείται ένας αστερίσκος στην όλη υπόθεση, καθώς σήμερα, ο ποδοσφαιριστής θα ενημερωθεί από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.