Παρά τα όσα σενάρια που κυκλοφόρησαν γύρω από τον Ροντρίγκο Μολέντο και ενδεχόμενο ταξιδιού του στη Θεσσαλονίκη για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος στόπερ, βρίσκεται κανονικά στο Κορωπί, όπου και προπονείται αυτή την ώρα με την υπόλοιπη ομάδα.

 Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις

Για τον Βραζιλιάνο, η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη, καθώς μέχρι το βράδυ θα έχει λυθεί το θέμα με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μολέντο επιθυμεί την επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ για προσωπικούς λόγους όπως έχει ξεκαθαρίσει και στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», όμως επειδή και στο παρελθόν έχει αλλάξει άποψη, τίποτα δεν αποκλείεται, καθώς έχει προκύψει η «σφήνα» από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσφέρουν στο «τριφύλλι» ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα, ποσό το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο τον Παναθηναϊκό, όπου αξιώνει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ. Πάντως όλα θα κριθούν απόψε, όπου και θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις του Βραζιλιάνου.