ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μολέδο στους συμπαίκτες του: “Πάω στη Βραζιλία”

Ο Ροντρίγκο Μολέδο, μιλώντας στους συμπαίκτες του σήμερα, τους επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ.

Μολέδο στους συμπαίκτες του:

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που τον θέλει να έχει συμφωνήσει για τρια χρόνια με την ομάδα, έναντι περίπου 450.000 ευρώ ετησίως.

Ο θηριώδης στόπερ, μιλώντας σήμερα στους συμπαίκτες του στο Κορωπί (σ.σ. έκανε ατομικό πρόγραμμα), τους επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ομάδα της πατρίδας του. “Εχω συμφωνήσει και θα πάω εκεί. Δεν πάω στον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω στην Ιντερνασιονάλ με την οποία τα έχω βρει εδώ και λίγες μέρες”, ήταν κάποια από τα λόγια του ποδοσφαιριστή σήμερα στο “Γ. Καλαφάτης”.

Θυμίζουμε ότι η Ιντερνασιονάλ, που τα έχει βρει σε όλα με τον Μολέδο, δίνει περίπου 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η πρόταση του δικεφάλου του βορρά αγγίζει τις 800.000 ευρώ, αλλά από τη στιγμή που τα πάντα τα καθορίζει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος και από τη στιγμή που η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρδία του, πολύ δύσκολα θα γίνει η ανατροπή. Στις αρχές της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του “βράχου” στην Ιντερνασιονάλ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...