Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που τον θέλει να έχει συμφωνήσει για τρια χρόνια με την ομάδα, έναντι περίπου 450.000 ευρώ ετησίως.

Ο θηριώδης στόπερ, μιλώντας σήμερα στους συμπαίκτες του στο Κορωπί (σ.σ. έκανε ατομικό πρόγραμμα), τους επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ομάδα της πατρίδας του. “Εχω συμφωνήσει και θα πάω εκεί. Δεν πάω στον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω στην Ιντερνασιονάλ με την οποία τα έχω βρει εδώ και λίγες μέρες”, ήταν κάποια από τα λόγια του ποδοσφαιριστή σήμερα στο “Γ. Καλαφάτης”.

Θυμίζουμε ότι η Ιντερνασιονάλ, που τα έχει βρει σε όλα με τον Μολέδο, δίνει περίπου 300.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η πρόταση του δικεφάλου του βορρά αγγίζει τις 800.000 ευρώ, αλλά από τη στιγμή που τα πάντα τα καθορίζει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος και από τη στιγμή που η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρδία του, πολύ δύσκολα θα γίνει η ανατροπή. Στις αρχές της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του “βράχου” στην Ιντερνασιονάλ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου